Informatie voor deelnemers

De Rommelroute is dé gelegenheid om je (overbodige) spullen te verkopen. Het snuffelende publiek zal fietsend of te voet langs alle deelnemende adressen struinen op zoek naar leuke spulletjes. Maak je eigen ‘winkeltje’ in je huis, tuin of voor de deur. Versier je huis, zodat je deelname zichtbaar is. Alleen, samen met de buren of met vrienden en familie van buiten het centrum.

Wanneer

De Rommelroute vindt plaats op zondag 19 september 2021. dan organiseren inwoners van de Dordtse historische binnenstad de 3e Dordtse Rommelroute. Tussen 9:30 en 17:00 uur kunnen deelnemers hun spullen aanbieden voor de deur van of in de eigen woning. 

 

Waar

De indeling van het evenemententerrein wordt bepaald door de deelnemers. We zullen een gebied aangeven waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Het evenemententerrein is het oranje gedeelte op het bijgaande kaartje. Woon je buiten het evenemententerrein dan is deelname helaas niet mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2020-09-14 om 23.15.52.
 

Aanmelding

Na aanmelding krijgen de deelnemers een vermelding op de plattegrond die aan de bezoekers wordt verstrekt en een ik doe mee’ flyer voor aan je gevel of raam

Aanmelden is noodzakelijk om mee te kunnen doen en kost €7,50.

Dit is een bijdrage voor publiciteit, je adres wordt vermeld op de deelnemers plattegrond

Regels en voorwaarden

Om de rommelroute succesvol te laten verlopen zijn er regels en voorwaarden opgesteld.