top of page

Informatie voor bezoekers

 

Zondag 20 september 2020 tussen 09:30 en 17:00 uur is het eindelijk zover! Bewoners van de Dordtse binnenstad organiseren voor de tweede keer de Dordtse Rommelroute. Lopend of fietsen langs de vele deelnemende adressen kom je van alles tegen bij de winkeltjes van de deelnemers, van kunst & vintage tot speelgoed... er wordt van alles aangeboden! Hou je van snuffelen en ben je op zoek naar vintage, retro of andere spullen, kom dan langs! De plattegrond met alle deelnemers is te vinden op deze site.

Locatie

De indeling van het evenemententerrein wordt bepaald door de deelnemers. We kunnen een gebied aangeven waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Op het bijgaande kaartje, dus gebied van Havens, centrum, tot spuiboulevard, Vest Veststraat en Otto Dickeplein. Het water van Kalkhaven langs Spuiboulevard water tot aan Riedijkshaven als scheidslijn. In de onderstaande plattegrond zijn de deelnemers weergegeven.

Schermafbeelding 2020-09-14 om 23.15.52.

Parkeren

Parkeergelegenheid in de daarvoor beschikbare parkeergarages of in de daarvoor geschikte parkeerplaatsen. Zie de plattegrond hierboven of op de site van de gemeente voor de verschillende voorzieningen.

bottom of page