Informatie voor bezoekers

 

In waarschijnlijk de maand september 2020 tussen 09:30 en 17:00 uur organiseren inwoners van de Dordtse historische binnenstad voor de tweede keer de Dordtse Rommelroute. De deelnemers versieren hun huis of tuin om meer aandacht te trekken en maken een eigen 'winkeltje' in hun huis, tuin of voor de deur. Hou je van snuffelen en ben je op zoek naar vintage, retro of andere spullen, kom langs!

Locatie

De indeling van het evenemententerrein wordt bepaald door de deelnemers. We kunnen een gebied aangeven waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Op het bijgaande kaartje, dus gebied van Havens, centrum, tot spuiboulevard, Vest Veststraat en Otto Dickeplein. Het water van Kalkhaven langs Spuiboulevard water tot aan Riedijkshaven als scheidslijn. In de onderstaande plattegrond zijn de deelnemers weergegeven.

Parkeren

Parkeergelegenheid in de daarvoor beschikbare parkeergarages of in de daarvoor geschikte parkeerplaatsen. Zie de plattegrond hierboven of op de site van de gemeente voor de verschillende voorzieningen.

Privacyverklaring