Informatie voor bezoekers


Zondag 19 september 2021 tussen 09:30 en 17:00 uur is het weer zover! Bewoners van de Dordtse binnenstad organiseren voor de 3e keer de Dordtse Rommelroute. Lopend of fietsen langs de vele deelnemende adressen kom je van alles tegen bij de winkeltjes van de deelnemers, van kunst & vintage tot speelgoed... er wordt van alles aangeboden! Daarnaast maak je kennis met de bewoners in de buurt. Hou je van snuffelen en ben je op zoek naar vintage, retro of andere spullen, kom dan langs! De plattegrond met alle deelnemers is te vinden op deze site.
 

Locatie

De indeling van het evenemententerrein wordt bepaald door de deelnemers. We kunnen een gebied aangeven waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Op het bijgaande kaartje, dus gebied van Havens, centrum, tot spuiboulevard, Vest Veststraat en Otto Dickeplein. Het water van Kalkhaven langs Spuiboulevard water tot aan Riedijkshaven als scheidslijn. In de onderstaande plattegrond zijn de deelnemers weergegeven.

Schermafbeelding 2020-09-14 om 23.15.52.

Parkeren

Parkeergelegenheid in de daarvoor beschikbare parkeergarages of in de daarvoor geschikte parkeerplaatsen. Kijk op de site van de gemeente voor de verschillende voorzieningen en meer informatie